Pagina 1 van 1

RPG discussie: De gelagkamer van de Blaffende Vis

Geplaatst: 28 okt 2005 20:40
door Agravain
De Herbergier voor deze RPG is: Agravain

Zoals je ziet is er een nieuwe Role Playing Game geopend, genaamd "De gelagkamer van de blaffende vis". Dit is het gevolg van een idee van Witch, om een laagdrempelige instap te hebben voor beginnende RPG-ers. Uiteraard mag iedereen hier posten. In deze RPG kunnen nieuwe RPG-ers oefenen. De posts kunnen / mogen compleet los staan van elkaar. Probeer om deze reden een afgerond geheel te posten.

In deze RPG gelden echter wel een paar regels om het laagdrempelig te houden:
  • Iedereen kan, zonder te vragen of hij/zij mee mag doen, een post plaatsen.
  • Er worden geen karakteromschrijvingen geplaatst. Deze zullen dan ook verwijderd worden.
  • Deze RPG speelt zich alleen af in de herberg, niet er buiten.
  • Maximaal één post per persoon per dag.
Wat je post maakt niet uit, zolang het maar binnen de regels van Aeon past, en het een Role Playing Game post betreft. De inhoud kan bijvoorbeeld een verhaal zijn die een bezoeker tegen een ander verteld, of een beschrijving van wat er op dat moment gebeurt in de gelagkamer / herberg.
Mogelijk kunnen deze regels nog wijzigen als gevolg van voortschrijdend inzicht.

Voor vragen, kun je een PM sturen of hier, in deze discussiedraad, een post plaatsen.

~ Agravaìn ~

Geplaatst: 30 okt 2005 13:49
door Witch
Joehoe!!

Super Agravain dat je dat zo snel gerealiseerd hebt.

Let's have a party!

Groetjes Witch

Geplaatst: 02 dec 2005 09:09
door Nahimana Tala
@Shadar-Kai (en alle anderen die hetzelfde doen).. Mag ik vragen of je voortaan gesprekken tussen " " wil zetten en gedachten cursief? Volgens mij is dat het meest gangbare en dat leest wel zo prettig. :)

Geplaatst: 02 dec 2005 12:11
door Shadar-Kai
Is goed. Maar kunnen we dan overstappen naar deze RPG of moeten we weer overnieuw beginnen?

Geplaatst: 02 dec 2005 12:16
door Ysgrublaidd
Shadar-Kai schreef:Is goed, maar geld dat ook voor gedachtes?
Nahimana Tala schreef:Mag ik vragen of je voortaan gesprekken tussen " " wil zetten en gedachten cursief?
Oftewel gesprekken tussen " " en gedachten graag in schuine tekst ook wel cursief genoemt. " " zijn dus niet nodig bij gedachten (maar mag wel).
Shadar-Kai schreef:en kunnen we dan overstappen naar deze RPG of moeten we weer overnieuw?
Deze RPG? Dit is een discussie topic over de RPG, waar discussie over de RPG plaats vind. Zodat de discussie niet de RPG vervuild. Een post kun je editen (wijzigen) doormiddel van de Afbeelding te drukken bij de post. Dus overnieuw beginnen doen we zeker niet.

Geplaatst: 02 dec 2005 12:26
door Shadar-Kai
Owkee, over
maar geld dat ook voor gedachtes?
heb ik net veranderd want ik zag dat ik over het stukje tekst had gelezen waarin stond dat het cursief moest. Discussie is dus waar je bespreekt wat je doet (ongeveer) :?

Geplaatst: 02 dec 2005 12:34
door Ysgrublaidd
In de discussie kun je vragen stellen aangaande de bijbehorende RPG. In dit geval dus de "De gelagkamer van de Blaffende Vis" RPG. Als je iets niet snapt, of als je ergens niet mee eens bent enz. kun je in dit discussie topic terecht. Ga vooral niet vertellen wat je gaat doen want dat lezen we wel in de RPG.

Geplaatst: 28 jan 2006 17:00
door Agravain
Om het naar de RPG-ers duidelijk te maken welke herbergier welke RPG in de gaten houdt is dit in de eerste post van de discussiedraad toegevoegd. De spelleider blijft in de eerste instantie het aanspreekpunt.

Mocht een van de herbergiers langere tijd afwezig zijn (vakantie of iets dergelijks), dan neemt de overgebleven herbergier uiteraard de taken over. Voor algemene vragen kun je uiteraard ook bij beide herbergiers terecht.

~ Agravaìn ~

Geplaatst: 23 aug 2006 21:56
door Agravain
Nu Fantasomnia is geopend, en er al enige tijd geen activiteit meer in deze RPG is geweest zal "De gelagkamer van de Blaffende Vis" binnenkort gesloten worden. Tenzij er nog mensen heel graag met deze RPG willen door gaan.

~ Agravaìn ~

Geplaatst: 31 aug 2006 20:00
door Agravain
Bij deze wordt de RPG "de gelagkamer van de blaffende vis" gesloten. Mocht iemand deze RPG nog nieuw leven in willen blazen dan kun je een PM naar de Herbergier sturen.

~ Agravaìn ~