Brothers: A tale of two sons

Voor verstokte gamers, dobbelfanaten en kartonkluivers.

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5592
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Brothers: A tale of two sons

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd »

Een qua tijd korte game van de makers van de beide The Chronicles of Riddick games en The Darkness welke al bekent staan om hun gameplay. Brothers: A tale of two sons is qua gameplay (en verhaal) een geweldige game. Ik raad dan ook iedereen aan om deze game te spelen (maar dan wel met een controller en niet met keyboard).

En waarom dan?
Omdat de gameplay oh zo simpel van opzet is, maar heel erg veel toevoegt aan de ervaring van het verhaal. Een verhaal waarbij je de reis van twee broers doorloopt en je middels de ene controller pook broer 1 bestuurd en met pook twee broer 2. Beide broers zijn verschillend en hebben hun eigen vaardigheden. De één is sterk, de ander is smaller etc. Je speelt als het ware een co-öp game in je eentje. En je ervaart ook wat beide broers meemaken.

Zelf vond ik het een geweldige ervaring en het enige nadeel aan deze game is de lengte. Want je wilt eigenlijk veel langer in die wereld ondergedompeld zijn. Aan de andere kant was de lengte voor de game zelf precies goed. Het blijft de hele game lang verfrissend wat je met de simpele gameplay structuur allemaal kunt. Een topper.
Plaats reactie