Stacking

Voor verstokte gamers, dobbelfanaten en kartonkluivers.

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5590
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Stacking

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd » 22 feb 2011 11:25

Tim Schafer, wie kent hem niet (The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, Full Throttle, Grim Fandango, Psychonauts, Brütal Legend) is weer terug. Ditmaal met Stacking.

Stacking is een adventure/puzzel videogame. Jammer genoeg op dit moment alleen te downloaden via Xbox Live Arcade en PlayStation Network stores. De game is gebaseerd op het stapel mechanische van Matroesjka poppetjes. Als speler bestuur je het kleinste poppetje, Charlie Blackmore, deze heeft het vermogen om zich in grotere poppetjes te laten stapelen en te ontstapelen, om zo hun vermogens te gebruiken om puzzels op te lossen.

Vooral het grafische stijltje bevalt mij wel. Heeft wel iets van Grim Fandango en Psychonauts (een geweldige game die jammer genoeg door de commercie niet echt is opgepakt).Hier al iemand die deze game gespeeld heeft?

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5590
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Re: Stacking

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd » 18 jun 2012 08:01

Wat een zalige game is dit. De puzzels worden over de tijd geleidelijk aan wat moeilijker. Je groeit dus echt in de puzzels. De humor is sterk aanwezig en de sfeer is gewoon prachtig neergezet. Tim Schafer staat zoals altijd weer garant voor kwaliteit.

Oh en naast de XBL en PSN versie is er nu ook een PC versie die bijvoorbeeld via Steam te koop is.

Plaats reactie