Monster Hunter serie

Voor verstokte gamers, dobbelfanaten en kartonkluivers.

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5592
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Monster Hunter serie

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd »

De Monster Hunter serie is in het westen niet zo heel erg bekent. Eén van de redenen dat een deel van de serie hier nooit is uitgegeven. Toch kent deze serie in Nederland al meerdere delen. Zowel op de PlayStation2, de PSP en nu ook voor de Wii.

(In Nederland uitgebracht)
- Monster Hunter (PS2)
- Monster Hunter Freedom (PSP)
- Monster Hunter Freedom 2 (PSP)
- Monster Hunter Freedom Unite (PSP)
- Monster Hunter Tri (Wii)

In Monster Hunter ben je een persoon die op monsters jaagt (goh, wat verrassend). Het begint met monsters die net iets groter dan je persoontje zijn, maar uiteindelijk worden het joekels van monsters. Zeg maatje dinosaurus/draak. Gelukkig zit er een stukje role playing in de game, wat betekent dat je door het verzamelen van grondstoffen steeds sterkere wapens en bescherming kunt maken.

Een ander belangrijk aspect van de game is dat het voor een groot deel leunt op het samen online spelen. Je kunt natuurlijk in je eentje erop uit gaan, maar het is makkelijker om met wat meer mensen een monster onderuit te halen.

Het laatste deel dat in Nederland is uitgebracht is Monster Hunter Tri voor de Nintendo Wii. Nu zullen sommige denken: dan is het vast een kiddie-game, maar niets is minder waar. Het is juist een game voor de hardcore gamers. Dus heb je een Wii en ben je die makkelijke games zat, dan is dit juist een game om eens uit te testen. De game biedt ook de mogelijkheid om met Wiispeak te communiceren en ook het gebruik van de Wii Classic controler bestaat (is zelfs aan te raden, of nog beter: kies het pakket met de Wii Classic Controler Pro). Verder is de gameplay verbeterd en is het nu mogelijk om ook onder water gevechten plaat te laten vinden.

Plaats reactie