Columns op Aeon

Van historische fantasiewezens tot 'Vraag het aan Zwarte Magica'... Aeon-columnisten delen hun kijk op het fantastische genre.

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Midwinter
Oprichter
Berichten: 4707
Lid geworden op: 02 jan 2004 14:50
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Columns op Aeon

Ongelezen bericht door Midwinter »

Het is mij een eer aan te kondigen dat Aeon sinds vandaag een nieuw onderdeel heeft: columns! Een voorlopig klein aantal schrijvers zal dit forum verrijken met artikels die achtergrond geven bij de boeken, films en spellen die ons lief zijn. Hoe gaan we dat aanpakken? Houd dit forum de komende weken in de gaten en het zal je snel genoeg duidelijk zijn. Verwacht naast informatieve stukken ook een aantal columns die het genre op een vrij ongewone manier benaderen.

De groep columnisten bestaat uit bekende gezichten voor forumgangers: Christine, Viconia en ikzelf. Eerstgenoemde heeft de eer om aan de aftrap te staan. Heb je interesse om ook deel uit te maken van deze groep? Lees dan dit topic eens door.

Columns worden in dit forum geplaatst. Dat is een bewuste keuze geweest, want een forum geeft mensen heel direct de mogelijkheid om te reageren. Ik hoop dan ook dat lezers dat gaan benutten. Voor een schrijver is het alleen maar motiverend om te zien dat zijn stuk gelezen wordt.
Plaats reactie