Voorbeeld van je nieuwe personage/char

Wie wordt de nieuwe koning van het in chaos verkerende eilandenrijk Suomi?
aphrael
Sterrenschipper
Berichten: 1328
Lid geworden op: 09 okt 2004 14:12
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Voorbeeld van je nieuwe personage/char

Ongelezen bericht door aphrael » 01 apr 2006 15:50

Naam: Ravi Hemelsson

Beroep: Soldaat

Leeftijd: 23

Ras: mens

Bezittingen: Dolk, zwaard, brief, stuk brood, ransel.

Ouders: Henrik Hemelsson (overleden) en Martha Hemelsson

Zussen/Broers: Ravi is enig kind

Achtergrond: Ravi is afkomstig van een ander deel van Suomi. Hij is daar opgegroeid als zoon van een boer en een boerin. Het was altijd de bedoeling dat Ravi de boerderij en veehouderij van zijn ouders zou overnemen. Na een ernstige droogt die 3 jaar aanhield in zijn deel van het rijk bracht de boerderij niks meer op en waren de dieren door. Tot overmaat van ramp overleed Ravi's vader kort daarna aan de gevolgen van een ongeluk met een schuurdeur. Zonder Ravi's vader had de boerderij geen enkele kans. Ravi zag zich genoodzaakt zijn moeder onder te brengen bij haar zus, zijn tante, die een kleine bakkerij bezit. Zij wordt daar goed verzorgd en helpt een handje in de bakkerij. Ravi probeert nu zoveel mogelijk geld te verdienen zodat hij de boerderij weer op kan bouwen. Toen hij hoorde van de koning en de zoektocht naar de nieuwe koning zag hij dat als zijn kans om zijn moeder voorgoed een mooi leven te kunnen bezorgen.

Uiterlijk: Ravi is 1,90, stevig gebouwd met een nek als een stier. Hij heeft donkerbruin haar en goedmoedige licht-bruine ogen. Hij heeft een open gezicht en is altijd eerlijk.

Karakter: Hij is zeer gelijkmatig van karakter en wordt niet snel boos. Hij is trouw maar vergeeft niet snel. Hij heeft een aantal tekortkomingen waarvan zijn voorliefde voor tabak er één van is.

Je ziet dus de structuur:
Naam
Leeftijd
Ras
Bezittingen
Ouders
Achtergrond
Uiterlijk
Karakter

Gesloten