Stap voor stap naar De Koning van Kiln

Wie wordt de nieuwe koning van het in chaos verkerende eilandenrijk Suomi?
aphrael
Sterrenschipper
Berichten: 1328
Lid geworden op: 09 okt 2004 14:12
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Stap voor stap naar De Koning van Kiln

Ongelezen bericht door aphrael » 01 apr 2006 15:30

Stap 1; Voorbereiding
Lees voordat je begint de F.A.Q. en probeer wat daar staat geschreven te snappen.

Stap 2; Een Karakter
Maak een karakter zoals te zien is in het Voorbeeld Personage/Char topic . En maak gebruik van de eerdergenoemde F.A.Q. Let op! De spelleiders zijn heel erg kritisch dus doe je best en vertel ook over de achtergrond van je personage. Simpel naam, leeftijd en uiterlijk is niet genoeg.

Stap 3; Je Karakter laten goedkeuren
Stuur je karakter in PB naar Aphrael, bij haar afwezigheid naar een van de andere spelleiders.


Stap 3b; Verbeteren van je karakter, overleg met de spelleider
Het kan zijn dat de spelleiders je karakter (nog) niet goedkeuren of vragen hebben, soms wordt er een suggestie gedaan voor je karakter .

Stap 4; Het spelen
Uiteindelijk ben je klaar om te gaan RPG'en. Een van de spelleiders zal je in het Stadspoort topic plaatsen vanwaar je door kunt reizen naar de stad, dat gebeurt met een begeleidend verhaal. De stad zelf is onderverdeeld in topics, die vertegenwoordigen de ringen van de stad. Als je dus van het ene naar het andere deel van de stad moet, betekent dat dat je dus ook in verschillende topics moet posten. Let wel dat je zelf pas berichten in dit forum kan plaatsen zodra één van de spelleiders je heeft geintroduceerd. Het kan dus zijn dat je nog niet direct aan de slag kan.

Stap 5; Verder in de RPG
Als je eenmaal in het stadstopic bent beland is er een regel die boven alles geldt: bovenaan iedere post zet je waar je je op dat moment bevindt in vetgedrukte letters. Als je dat niet doet, wordt je post geschrapt. Hard, maar nodig.

Gesloten