De Tovenaar - Michael Peinkofer

Over specifieke boeken. Hier vind je de meest actuele discussies.

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5592
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

De Tovenaar - Michael Peinkofer

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd »

Aardwereld
Aardwereld gaat gebukt onder de dreiging van een allesvernietigende oorlog tussen Mensen, Elfen en Orks. Gelukkig worden de Elfen met wijze hand geregeerd door tovenaars die het lot nog proberen te keren. Hun hoop rust op de schouders van drie novices: de verleidelijke heldin Alannah, een mysterieuze Elf en een Mens die eigenlijk niet mag toveren. In een burcht die voor eeuwig onder het ijs bedolven is komen de drie uitverkorenen voor dodelijke uitdagingen te staan. Zou hun gebundelde kracht genoeg zijn om Aardwereld te behoeden voor totale vernietiging?

Auteur
Peinkofers is een Duitse schrijver wiens werk heel oorspronkelijk is met een komische twist. Toch is het fantasy zoals fantasy bedoeld is - in de traditie van Tolkiens In de ban van de Ring, met Elfen, Orks en Mensen verwikkeld in een wereld verscheurende oorlog. Gegarandeerd geschikt voor een brede doelgroep.

Informatie
Uitgeverij: Boekerij - MYNX
ISBN: 9789022553435
Verschijningsdatum: 4 maart 2010 (onder voorbehoud)
Adviesprijs: € 22,50

Site Aardwereld
Minnie
Beheerder
Berichten: 1670
Lid geworden op: 25 mar 2007 21:41
Locatie: Lede (België)

Re: De Tovenaar - Michael Peinkofer

Ongelezen bericht door Minnie »

Heeft iemand deze al gelezen? Ik heb een ander boek van hem gelezen (De terugkeer van de Orks) en dat was me niet zo goed bevallen. Dus nu vraag ik mij af hoe zijn andere boeken zijn. :)
Plaats reactie