Pagina 1 van 1

Castlefest 2008

Geplaatst: 23 jul 2008 13:53
door mel
Van 1 tot en met 3 augustus kan je als fantasy liefhebben weer terecht in Lisse in Kasteel Keukenhof voor Castlefest. Dit drie dagen durend fantasy evenment word al zeer goed gesmaakt en vormt samen met de Elf Fantasy Fair een vaste waarde in Nederland.

Castelefest is een feest ter ere van de zon die reeds voor de 4e maal plaatsvind maar er is ook veel meer te doen. Er zijn optredens van onder andere: Omnia, Faun, The Transsylvanians, Irfan, ... allerlei entertainments, folkbalworkshops, koopstandjes, schrijfworkshops, onze collega's van Pure Fantasy zijn ook volop aanwezig. Ook de uitgeverij Kramat staat er met een stand ook LARPers zijn er aanwezig, eigenlijk te veel om op te noemen. Je kijkt dan ook best even op de site:

http://www.castlefest.nl/

En als je wil profiteren van de voorverkooptarieven, rep je dan maar, want je hebt nog maar enkele uren te gaan.

Vele auteurs zullen er signeren!
En voor de lezers van de Tussenwereld serie (Fantasiejagers, Droomloos en Jachtmaan) zijn er leuke verrassingen en gadgets!

Geplaatst: 27 jul 2008 22:49
door Arachne
^Ik ben daar! B)

En nog vergeten te vermelden: dit jaar is de datum ook perfect! Het feest van de zon vindt op de dag van de verbranding van de Wickermann plaats, die heel toepasselijk dan ook Lugh is. :)

Geplaatst: 28 jul 2008 11:39
door Dema
Ik ben er bij! Morgen moet ik er om 9 uur zijn en maandagavond word ik dan weer losgelaten. :D

Geplaatst: 31 jul 2008 09:32
door Sonarc
Ik ga bijna op weg naar m'n camping! :D en dan is het morgen feeeeest :D