Wat vinden vrouwen mooi?

Over alles en niets. Filosofeer over het leven, de dood, politiek en de eeuwige vraag... is een tomaat nu groente of fruit?

Moderator: Beheerders

Lasmes
Kosmonaut
Berichten: 717
Lid geworden op: 12 nov 2004 00:28
Locatie: Rosmalen

Wat vinden vrouwen mooi?

Ongelezen bericht door Lasmes » 03 feb 2005 19:58

Na het leuke topic over wat mannen mooi vinden vind ik niet dat de vrouwen vergeten mogen worden. Misschien ook leuk voor de mannen om te lezen. Want ik moet toegeven dat ik als vrouw het topic over de mannen met veel plezier bijhoud.
Dus vrouwen, wat vinden wij nou mooi? Laten wij de mannen ook eens zweten over hun uiterlijk of prijzen we ze de hemel in?

Ik vind zelf (en dat zegt de schoonheidsspecialiste nog wel!!!) dat uiterlijk er niet toe doet. Natuurlijk kan ik makkelijk praten met zo'n knappe vriend... (Teiltjes staan klaar hoor Ys)
Maar ik vind zelf en, ik met mijn vele bronnen, heb het meerdere keren gehoord, dat vrouwen meer voor een arm om je heen, een knuffel en een lief woord kiezen dan voor een achterbakse playboy. Ook al is hij dan nog zo mooi.... Schoonheid is met allemaal middelen te vergaren. Maar de echte schoonheid verdien je pas wanneer de ander deze in je gevonden heeft.

Kom maar op dames en heren *ook uw mening word gewaardeerd*

aphrael
Sterrenschipper
Berichten: 1328
Lid geworden op: 09 okt 2004 14:12
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Ongelezen bericht door aphrael » 03 feb 2005 20:07

Ik zal niet proberen te ontkennen dat uiterlijk er niet toe doet. Dat doet er dus wel toe. Ik heb het niet over zogenaamde schoonheid maar een aantal dingen aan dat uiterlijk is voor mij wel belangrijk. Nummer een: Iemand moet zich gewoon goed verzorgen, vet haar vind ik goor. Twee: Ik hou niet van kleine mannen, ze moeten minstens even groot, liefst een kop groter zijn dan ikzelf ben en Drie: ik hou van breed. En dan heb ik het niet over gewichtheffersbreed, maar brede schouders, graag. Voor de rest? Kan me niks schelen, as tie maar lief voor me is en voor mijn familie. :-D Kleur haar en ogen? Al was tie pimpelpaars met gouden sterretjes!

Mai
Ontdekkingsreiziger
Berichten: 204
Lid geworden op: 31 mei 2004 19:29
Locatie: Zeeland, Goes

Ongelezen bericht door Mai » 03 feb 2005 20:40

Pimpelpaars met gouden sterretjes! Dat lijkt me pas echt cool :P (iets voor carnaval??? :lol: )

Natuurlijk is uiterlijk niet direct het belangrijkste, maar het is wel vaak het uiterlijk dat de eerste indruk bepaald, en pas daarna leer je het innerlijk kennen... Maar dan ben je al wel met die persoon aan de praat geraakt (of er per ongeluk tegen aan gebotst :lol:)

Ik vind het ook niet zo gek dat uiterlijk belangrijk is... Ten eerste is het natuurlijk duidelijk, iemands innerlijk leren kennen duurt langer en je kan je er makkelijker in vergissen ;) en ten tweede, er zal wel een groot deel biologie bijkomen... Uiteindelijk ben je meestal toch op zoek naar de ideale partner om je mee voort te planten :P Kijk maar naar waar mannen (heeeel oppervlakkig gezegd he ;)) vaak op zeggen te letten: borsten, billen, niet te mager... (alsdus mijn mannelijke klasgenoten bij maatschappijleer...) oftewel geschikt om kindjes te baren.
Maar het vrouwelijke gedeelte van mijn klas scheen daar dan weer heel anders over te denken en kwamen met 'hij moet lief zijn, en schoon, en goede knuffels geven' Het enige wat echt op het uiterlijk sloeg was 'hij moet langer dan mij zijn', en daar sluit ik me ook bij aan... Zal ook wel weer biologisch zijn ;)

Als het uiterlijk niet belangrijk was, dan zou liefde op het eerste gezicht niet bestaan... Of moeten we dan weer overschakelen naar de soulmate-topic :)

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Ongelezen bericht door Gwywen » 03 feb 2005 20:44

Hihi, Lasmes, je was me net een slag voor, ik had dit topic zelf willen aanmaken :klap:
Als je puur over het uiterlijk praat vind ik vooral dat een man niet te mager mag zijn. Heel veel van die geweldige jonge acteurs met een heel leuk bekkie (Heath Ledger bijvoorbeeld) zijn zo graatmager, die moeten maar eens wat meer spek eten, om mijn moeders woorden maar even aan te halen. Nee, een man moet wel lekker stevig aanvoelen hoor. En als het even kan zo'n 10-15 cm langer zijn dan ik. Verder houd ik erg van het type ruwe bolster, blanke pit. Kleur haar maakt me niet zo uit, de lengte ervan ook niet; ogen: liefst niet bruin; ook donkere mannen hebben mijn voorkeur niet bepaald, Antonio Banderas is wat dat betreft wel de limit. (oh, enneh... Russell Crowe is voor mij qua uiterlijk en uitstraling de ideale man :kwijl: )

Qua karakter (en zeg nou zelf, dat is toch het àllerbelangrijkste) vind ik dat een man eerlijk en loyaal moet zijn. En trouw (aan mij natuurlijk). En een beetje handig met klussen natuurlijk. En niet te beroerd om ook eens de stofzuiger te pakken of de ramen te lappen. :-D (enz. enz. enz...)
Oh, en heel, heel lief natuurlijk (mijn man kwam net een kopje thee brengen, lief hè)

-Gwywen-

aphrael
Sterrenschipper
Berichten: 1328
Lid geworden op: 09 okt 2004 14:12
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Ongelezen bericht door aphrael » 03 feb 2005 21:32

Gwywen schreef: (oh, enneh... Russell Crowe is voor mij qua uiterlijk en uitstraling de ideale man :kwijl: )
Kijk, die vind ik nou zo verschrikkelijk eng he, die Crowe. Nee, ik heb liever een Vigo Mortensen. Ik hou meer van het vikingtype. Ik heb trouwens heel lang een periode gehad waarin ik uniformen errug fijn vond. Tot de beruchte affaire met een agent, die had ook nog affaires met 3 andere vrouwen. Toen hoefde ik geen uniform meer. Alles went, behalve een agent zullen we maar zeggen. Geen idee waarom die uniformen nou zo aantrekkelijk waren, maar goed, ik ben er overheen.

Phedre
Kosmonaut
Berichten: 808
Lid geworden op: 29 jan 2004 12:19
Locatie: In my mind...
Contacteer:

Ongelezen bericht door Phedre » 03 feb 2005 22:26

Ik gein hier altijd over, ik zeg altijd dat ik op Neanderthalers val. En daarmee bedoel ik niet dat ik op kleine, harige mannekes val, wiens knokkels over de grond slepen. Ik hou gewoon niet zo van de metroseksueel, de man die langer in de badkamer staat dan ik. Ik hou wel van een beetje een ruige vent, zoiets als Crowe inderdaad of Wolverine...:-) Brad Pitt is mij te gladjakkerig, hij is bloedmooi, maar ik zie er niets in. Johnny Depp wel weer dan, maar die heeft zo'n charme, zo'n aparte uitstraling. Alhoewel dat weer meer komt door zijn rollen, denk ik.

Lasmes
Kosmonaut
Berichten: 717
Lid geworden op: 12 nov 2004 00:28
Locatie: Rosmalen

Ongelezen bericht door Lasmes » 03 feb 2005 22:31

Als we dan toch over filmsterren gaan praten, dan moet Hugh Jackman ook zeker genoemd worden. Waarschijnlijk komt dat omdat ik fan van x-men ben en ik wolverine in de tekenfilm al ontzettend cool vond en ik was heel opgelucht dat de rol goed vertolkt werd, maar ja das weer een heel ander onderwerp.

Ook van Helsing vond ik niet naar om te zien...

Christine
Kind van de kosmos
Berichten: 1786
Lid geworden op: 14 jun 2004 19:35
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Ongelezen bericht door Christine » 03 feb 2005 22:58

Kijk naar het uiterlijk van Captain Jack Sparrow, en naar het innerlijk van .... Wat moet er op de puntjes staan? Dat mag Joost weten ;) .

- Christine -

P.S. Zwaarden, heel veel zwaarden!

Aisling
Ontdekkingsreiziger
Berichten: 231
Lid geworden op: 29 dec 2004 22:08
Contacteer:

Ongelezen bericht door Aisling » 04 feb 2005 00:01

Wat ik als vrouw mooi vind aan een man?

Hmm, dat is moeilijk, ik ben niet echt kieskeurig, maar toch heb ik liever een man die er voor me is als ik het niet meer zie zitten en die lief voor mij is. Bij mij gaat het niet om het uiterlijk, als het innerlijk mooi is, dan valt de buitenkant erg mee.
Voor mij dus een lieve en zorgzame man, maar tevens moet hij wel een stukje langer zijn dan mij dat ik tegen hem op moet kijken.

Groetjes van Aisling.

Grimreaper
Eeuwentemmer
Berichten: 2475
Lid geworden op: 06 sep 2004 18:33
Locatie: Zevenbergen
Contacteer:

Ongelezen bericht door Grimreaper » 04 feb 2005 00:05

Dit topic is een stuk actiever als de andere versie, zegt toch al heel wat ;) :P
Ennuh wat hoor ik nu? Ik wist het wel, al dat 'size doesn't matter' is dus één grote leugen :P

iMazed
Avonturier
Berichten: 164
Lid geworden op: 28 okt 2004 22:36
Locatie: Culemborg

Ongelezen bericht door iMazed » 04 feb 2005 08:37

Hmm lastig... Ik val over het algemeen op jongens waarvan ik weet dat ze niet op mijn type vallen (skate, wijde broeken, kort, knalrood haar :-D). Hard to get zal ik maar zeggen. Ik val ook ontzettend op jongens die een gevoel voor avontuur hebben, die niet bang zijn om straf te krijgen van mammie. Daarmee kies ik helaas meestal de verkeerde jongens uit, het type dat dan net eventjes te ver gaat.
Uiterlijk telt voor mij wel. Daar ben ik heel eerlijk in. Als ik goed kan praten met een jongen is dat heel fijn, maar als hij niet echt knap is dan blijft het bij mij bij vriendschap (nou heb ik ook weer een apparte smaak wat knap betreft :s). Dat klinkt heel hard en dat is het misschien ook, maar ik kan niet zoenen met iemand waar ik niet zeker over ben of ik hem nou echt wel leuk vind of niet. Of ik moet heel dronken zijn, maar daar gaat het niet om.
Op een rijtje: knap, avontuurlijk, intelligent, grappig, hard van buiten, softie van binnen :love: Yep, mijn ideala droomvent. Oh en breed, ja dat mag van mij ook wel :-D

caelis
Ontdekkingsreiziger
Berichten: 273
Lid geworden op: 08 nov 2004 13:30
Locatie: Leeuwarden

Ongelezen bericht door caelis » 04 feb 2005 15:21

In navolging van Christine in het andere topic:

Klein, gemiddeld of groot?
Lang haar, kort haar of helemaal geen haar?
Tenger, normaal, atlethisch of breed?
Wijde broeken of strakke broeken?
Macho of softie?
Nette schoenen of sportschoenen?
Trendy of alternatief?

Toevoegingen??

iMazed
Avonturier
Berichten: 164
Lid geworden op: 28 okt 2004 22:36
Locatie: Culemborg

Ongelezen bericht door iMazed » 04 feb 2005 15:29

 • -Groot
  -maakt niet uit, zo lang het niet kaal is
  -breed :-D
  -wijde broeken!
  -allebei :-D
  -sportschoenen, dat staat wat actiever
  -dat vind ik geen verschil. Je kan ook trendy zijn als alto. Maar als ik dan een keuze moet maken... Alternatief dus ;)
Grappig of serieus?
Romantisch of down-to-earth?
Denkertje of feestbeest?
Spontaan of teruggetrokken?

:)

the Pelican
Kind van de kosmos
Berichten: 1884
Lid geworden op: 30 jan 2004 12:46
Locatie: Home is where the heart is

Ongelezen bericht door the Pelican » 04 feb 2005 15:58

2 post verwijderd.
Even een reminder: Dit is een fantasy forum, geen 18+ forum ;) . Alle leeftijden komen hier.
Sommige vragen / opmerkingen kunnen, sommige komen te dicht in de buurt van waar we met dit forum niet heen willen.

Witch
Sterrenschipper
Berichten: 1043
Lid geworden op: 31 okt 2004 12:43
Locatie: Nuth

Ongelezen bericht door Witch » 04 feb 2005 16:22

Tja, wat zal ik zeggen...

De ideaale man is er voor je als je hem nodig hebt (en dan bedoel ik met alles, een arm om me heen in moeilijke tijden maar ook een keer de stofzuiger ter hand nemen ed). Uiterlijk is niet prioriteit nr 1 , maar speelt toch wel mee. Hij moet groter zijn dan ik ben (is niet zo moeilijk, ben maar 1.61) zich goed verzorgen (gewoon gewassen haren en schone kleding, geeeen metroman) iets breder is wel aangenaam (geeft zo'n lekker veilig gevoel). Verder vallen de ogen van een man me meteen op, daar kun je vaak al zoveel in zien.

Maar om eerlijk te zijn vind ik de uitstraling van een man (liefst zelfverzekerd met humor en toch ook weer lief) het allerbelangrijkste. Als karakter eigenschap moet een man zeker hebben:
Eerlijk;lief;humor;zelfverzekerd;trouw;

Kleding maakt me niet zoveel uit als het maar schoon en heel is en het hem staat. Ik hou er wel van als een man verschillende stijlen draagt, bv lekker nochalant de ene keer en de andere keer chiq.

Groetjes Witch

Plaats reactie