Lees dit eerst - regels op Aeon

Over alles en niets. Filosofeer over het leven, de dood, politiek en de eeuwige vraag... is een tomaat nu groente of fruit?

Moderator: Beheerders

Gebruikersavatar
Midwinter
Oprichter
Berichten: 4707
Lid geworden op: 02 jan 2004 14:50
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Lees dit eerst - regels op Aeon

Ongelezen bericht door Midwinter »

Regels op Aeon

Om zo weinig mogelijk twijfel te laten bestaan over de verwachtingen die wij van leden hebben, zijn de belangrijkste gedragsregels vastgelegd op een speciale pagina. Deze pagina is toegankelijk via het menu: Help - Regels.

Vergeet niet de andere stickies en mededelingen te lezen. Als er specifieke regels gelden voor een bepaald forum, zijn ze daar te vinden.

Heb je een vraag over het forum? De kans bestaan dat hij al vaker is gesteld. Kijk dus voor je je vragen in het Raadshuis plaatst, eerst even in het FAQ.

Mocht je op het forum iets tegen komen dat volgens jou niet door de beugel kan, dan kun je de beheerders daarvan op de hoogte stellen door op de Afbeelding bij het betreffende bericht te klikken. Op die manier wordt het direct onder onze aandacht gebracht, zodat we snel tot actie over kunnen gaan.

Regels m.b.t. reclame

Ik wil iedereen graag in het bijzonder wijzen op regel B13, die handelt over reclame maken en linken.
Het beheerdersteam schreef:Topics die als hoofddoel hebben zoveel mogelijk verkeer te genereren naar een bepaalde website, zijn niet toegestaan. Met andere woorden: reclame is op het forum niet geoorloofd. Wel kun je gebruik maken van het onderdeel Links, met als voorwaarde dat de gelinkte site ook teruglinkt naar Aeon.
Gesloten