Waylander: Nemmet Arelor, Magiërsorde

Dit is waar het allemaal gebeurde.

Moderator: Midwinter

glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Waylander: Nemmet Arelor, Magiërsorde

Ongelezen bericht door glamdring »

Naam: Hemmet Arelor
Beroep: Magiers Student/Cultist
Leeftijd: 27
Ras: Tiefling (Of Dieveling, ookal vind ik dat niet echt een goede vertaling.)
Tieflings zijn mensen met bepaalde afwijkingen, en ze zeggen van zichzelf dat ze afstammelingen zijn van duivels en demonen, maar dit is nooit bewezen. Ze zijn verdraaid, genadeloos en onbetrouwbaar, en meestal geven ze toe aan hun roeping naar het kwade. Degenen die tegen hun afkomst ingaan moeten dan nog steeds de vooroordelen van mensen bevechten, of het gevoel van 'foutheid' dat om hun heen hangt. Buiten deze aura die vele storend vinden, zijn vele Thieflings niet the onderscheiden van mensen. Anderen hebben kleine horens, puntig tanden of rode ogen. Geen twee Tieflings zijn hetzelfde. Tieflings kunnen niet zich niet zo goed aanpassen als mensen, maar zijn beter in liegen, zichzelf verstoppen en hebben een betere afweer tegen de elementen.

Uiterlijk:
Hemmet is een lange, wat slankere man. Hij heeft wat langer, opstaand, zwart haar dat zijn twee kleine horen verbergd en een geiten sik. Hij draagt over het algemeen een rood overhemd en een rode, leren broek die tot vlak onder zijn borst rijkt en met vier zwarte riemen zit vast gegespt. Daaroverheen draagt hij een rood gewaad met leren schouder en pols stukken.

Bezittingen:
Schaduw Staf (Een zwarte, metalen staf die 1 keer per dag een 5 meter doorsnee bol schaduw kan creëren en 1 keer per week de spreuk 'Donkere schicht' kan werpen), Schrijfspullen (Een notitie boekje, Schrijfveer, potje inkt), Hanger met het symbool van Asmodeus, Rituele Dolk, een zakje met spreuk ingrediënten, Gedroogd vlees.

Achtergrond:
Hemmet stamt -volgens zijn moeder- af van een ondergeschikte van Asmodeus, een god die de onderwereld zou beheersen. Zijn moeder was lid van de culte van Asmodeus en toen zei, onder verdachte omstandigheden en op jonge leeftijd, stierf nam Hemmet haar plaats in. Hij is zeer begaaft met magie, want hij heeft zijn hele leven moeten leren om die onder controle te brengen. Hij werd geboren met een vorm van magie die zichzelf loslaat op bepaalde moment, bijvoorbeeld als hij woedend of verdrietig was. Hij heeft geleerd om deze vorm van magie onder controle te krijgen en op manieren naar zijn keuze los te laten. Hij is als vreemdeling naar Aeron toe gerezen, gestuurd door zijn culte om een nieuwe culte te stichten. Hij heeft zich aangemeld bij magiërsorde en is toegelaten om daar studies te gaan volgen.

Persoonlijkheid:
Nemmet is over het algemeen rustig en kalm, maar als iemand hem kwaat maakt word hij ook meteen woedend. Onder extreme omstandigheden kan hij zelfs de controle over zijn magie verliezen, wat hem heel gevaarlijk maakt. Hij maakt sneller vijanden dan vrienden, en is niet echt een prater. Hij houd zijn ware doelen goed verborgen, zichzelf een weg liegend naar de top. Hij zet soms mensen tegen elkaar op, alleen maar om te zien hoe ze reageeren. Hij houd van dingen zoals Discussieren en Filosferen.

Spreuken:
Hemmet is geboren met wilde magie, magie die zichzelf als antwoord op emoties en gevoelens uit. Hij kan een bepaalde hoeveelheid spreuken per dag spelen, afhankelijk van de kracht van de sprueken:
Mana (Magische energie) per dag: 50 punten
Lvl van de spreuk: Punten kosten:
Laag: 2pt.
Gemiddeld: 5pt.
Hoog: 10pt.
Zeer Hoog: 15pt.
Meesterlijk: 25pt.

Spreuken die Hemmet op het moment kent:
Schaduw wolk: Creërt een zwarte wolk waar niets in is te zien, deze wolk verplaatst zich met de wind en verdwijnt na een kwartier. (gemiddeld)
Licht: 1 aangeraakt object licht op voor 5 minuten. (laag)
Magische pijl: Een energie projectiel dat licht schade aanricht, een welgemikt schot kan het doelwit voor een paar seconden verlammen. (Gemiddeld)
Beul's spreuk: Martelt 1 persoon zonder enige instrumenten. De persoon moet zich niet kunnen verweren. Degene die de spreuk speelt kan de intensiteit van het martelen bepalen.(Hoog)
Hart Stilstand: Ookal is deze spreuk makelijk te verweren door wilskracht, als hij werkt betekent het vrijwel zeker de dood voor het doelwit. (Zeer hoog)
Donkere Schicht: Schiet een zwarte schicht op het doelwit af. Doet redelijk veel schade en laat een open, snel onstoken wond achter. (Hoog)
Transformeer: Veranderd de magiër in een ander wezen naar keuze, de magiër krijgt alleen de Fysieke aspecten van het wezen. (Meesterlijk)
Schaduw: Veranderd de Magiër in een schaduw.
Aanroeping van Asmodeus: Een spreuk die alleen door de culte van Amodeus kan worden gebruikt. Het roept de geest van Asmodeus aan in een Ritueel.

Als Hemmet door emotie controle over zijn magie verliest kan het zijn dat hij meer en hogere spreuken speelt dan zijn eigenlijk mana toestaat. Als dit gebeurt raakt hij na een -25 aan mana buiten westen, als hij onder de nul komt put het hem uit, en als hij onder de -10 komt kan hij zich nauwelijks meer bewegen. Hemmet kan niet vrijwillig zijn mana onder de 0 brengen, alleen bij emotionele uitbarstingen.

Eigenschappen
- Acrobatiek +3
- Acrobatiek (om je recht te houden in een storm) -5
- Acteren -4
- Adelstand +1
- Afdingen (tegenhouden van…) +2
- Algemene wereldkennis +2
- Bakkerskunsten -5
- Beeldhouwkunst -5
- Camouflage +5
- Chantage +4
- charme +3
- Dansen -5
- Dierkunde -4
- Discussieren +5
- Echtheidskennis -5
- Etiquette -4
- Filosofie +4
- Geduld +3
- Geneeskunde -1
- Gifmengerij +3
- Godenleer (kennis van het Pantheon) +5
- Gokken -3
- Handelsleer -2
- Heraldiek / krijgskunst / moed -4
- Het roer bedienen -5
- Hygiene +5
- Kleermakerskunsten -4
- Kleurenkunde -2
- Knopen/ontknopen -5
- Koken -4
- Leiderskunsten -5
- Lezen en schrijven +5
- Liegen +5
- Lotsaanvaarding -5
- Magie +6
- Metaalbewerking -5
- Offerkunde +5
- Opmerkzaamheid / details meteen zien +3
- Opstandigheid +4
- Opzichterskwaliteiten -4
- Penseelkunde +1
- Podiumkunsten -3
- Raadgeven -3
- Schrobben -5
- Slagerskunsten -5
- Sluwheid +5
- Snelheid +3
- Steen kappen -5
- Stelen +5
- Strategie -2
- Vechten +3
- verdraagzaamheid +0
- Verhalen vertellen +0
- vertrouwen wekken bij de klanten -2
- vreemde taal spreken +5
- Woudlopen +0
- wreedheid +5
- Zakkenrollen +3
- Zwemmen -3


Wapens:
Dolk +4
Zwaard -5
Bijl -4
Stok +5
Rapier -2
Pijl en boog +2
(optioneel als ninja) - Ninjasterren --
(optioneel als ninja) - speciale vechtstokken --Waylander, en alleen waylander, mag hier nu beginnen te posten. De bedoeling is dat je begint in een herberg/handelaarsstand/badhuis of andere plaats waar je in contact kan komen met mensen van de groepering waar jij in wil zitten. Je wordt zoiezo opgenomen, maar de manier waarop je contact zoekt zal je beginrang en extra punten bepalen. Wees dus origineel en niet te haastig.

Veel plezier.

Mod van dienst in dit topic: GLAMDRING


De wind blies hard op die dinsdag. Hij blies met een grote kracht over de kusten van het oosterse deel van het eiland, en in de verte doemden reeds de vele torenspitsen van de stad Aeron op, het doel van de reis van de jonge Magiër, die heel wat meer in zijn zin had dan een leuke vakantie.

Hemmet Arelor, leerling van de Groep rond Asmodeus, en verstokt vrijgezel, keek uit naar zijn eerste opdracht in zijn eentje. Jarenlang had hij moeten opboksen tegen vooroordelen van de raad tegen zijn nogal vreemde ideeën, maarn u had hij eindleijk een opdracht gekregen. En wat voor één! Een nieuwe orde van Asmodeus stichten, op dit vreemde continent. Naar wat hij eroverh ad gehoord, was het duidelijk dat hij meteen op zoek zou moeten naar de Magiërsorde, die hem zou helpen met zijn werk, als hij het maar slim genoeg aanpakte, en waar kon je beter andere magiërs ontmoeten dna in de tempel?
Laatst gewijzigd door glamdring op 19 sep 2004 13:41, 1 keer totaal gewijzigd.
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

Hemmet stapte van de plank af die het schip en de wal verbonden. Hij keek om zich heen, de zoute, harde wind opsnuivend. De eerste indruk van de stad beviel hem wel. Hij controleerde of zijn hanger goed was weggestopt, niet iedereen vond een afgezant van de culte van Asmodeus plezierig, in het bijzonder degene die van hun -en vooral Hemmet's- praktijken wist.
Hmm, ik moet me eerst is in het magiërsorde zien te wurmen. Hij bekeek de vervalste documenten waar hij de hele reis aan had gewerkt nog eens. Ze waren bedoeld om de leider van de Magiërsorde wijs te maken dat hij een afgezant was van het Delraanse Magiërs gilde, wat eigenlijk maar voor de helft waar was. De documenten vroegen toegang in het gilde en de studies, voor verbroedering van de gildes en uitwisseling van wetenschap, om het zo te zeggen.
Nemmet zou er zelf wel voor zorgen dat hij een wat hogere positie kreeg, zodat hij genoeg mensen zou kunnen werven om het gilde op te starte.

Nemmet liep op een toevallig voorbijkomende man af. 'Meneer, kunt u mij de weg naar de tempel wijzen? Ik ben hier nu nog maar net en ken de weg nog niet.' Vroeg Nemmet op vriendelijke toon.
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

Verbaasd keek de zeeman om. Een grote, op het eerste zicht verzorgde jongeman had zijn arm vastgenomen en uit zijn hand scheen een warmte te vloeien die hem erg ontspande.

Niet wetend wat hem overkwam dacht de man even na over de vraag die de jongen hem had gesteld. Normaal zou Georges, de ruigste zeeman van de 5 kades, zich moeten inhouden om iemand die het lef had hem aan te spreken, een goede mep te verkopen, maar niet vandaag. Neen, vandaag was het anders, vandaag stond die jongen hier voor hem, met zijn warme hand, en die hem zo'n goed gevoel gaf.

"De tempel is die kant op jochie," Zei hij, wijzend op een lange rechte straat die geen einde leek te hebben, "Je volgt gewoon de hoofdweg, de tempel is gelegen naast het stadsplein, in de Tuinen Van Verdriet. Je kan het niet missen."

Glimlachend liet de jongeman de arm van de zeeman los, die zich meteen voelde wankelen en zijn evenwicht verloor. Met een klap kwam hij op de grond terrecht, niet wetend welke duivelskunst hem zojuist had getroffen.

Hemmet liep ondertussen verder, iets mompelend van: "Ik kan het nog steeds..." :lol:

Dus, jij wilde zien wat je mod voor jou in petto had: Let's RPG! :lol:
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

Nemmet liep de lange weg af, terwijl hij de vele gebouwen langs de weg bekeek. Hij observeerde de mensen die hun dagelijkse werk deden, en probeerde zoveel mogelijk gezichten en objecten te onthouden.

Toen hij na een tijd nog steeds niets van de tempel of het stadsplein had vernomen overwoog hij om nog een keer de weg te vragen, maar vond dit toch onnodig en liep verder. Na nog een paar minuten lopen kwam hij uit op het plein. Het was er erg druk en Nemmet moest moeite doen om zichzelf naar de overkant van het plein te wurmen, waar het wat rustiger bleek te zijn. Eenmaal daar aangekomen herrinerde hij zich weer waarom hij hier was, want dat was hem tijdens het lopen ontgaan.

Hij keek naar de tempel, het was een enigsinds imposant gebouw. Nemmet pakte zijn staf wat steviger vast en liep de trap naar de tempeldeur op. Hij klopte op de deur.
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

De slag weerklonk door de ruimte als een enorme gong. Opgeschrikt keken de magiërs die onderwezen werden op van hun studie, en de lerares, een grote, gezette vrouw, Dorna genaamd, die duidelijk slecht op haar gemak was. De leerlingen waren verboden te spreken tijdens de studie, en zij voelde zich er slecht bij deze stilte te onderbreken voor de bezoeker die het durfde tijdens het middaguur op de deur te kloppen. HIj zou alvast een sterke uitbrander krijgen van meteen ze hem in zicht kreeg, maar toen ze de deur opendeed, stopte ze even.

Voor haar stond een knappe jongeling, met zwart haar, een mooi aangezicht, en vooral: hij had een brief bij zich waarop het Zegel van de Delraanse Magiërs stond. Verstomd deed ze een stap opzij en de vreemdeling betrad langzaam de tempel...
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

Nemmet merkte op hoe stil het was, je zou niet denken dat de muren het rumoer van buiten zo goed zouden tegenhouden. Hij merkte ook al snel dat het de bedoeling was dat het hier zo stil was.

Nemmet begroete haar vriendelijk, op fluisterende toon.'Hallo, ik ben Nemmet, ik ben een afgezant van de Delraanse magiërs, ik zou graag de leider van de Magiërsorde hier willen spreken.'
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

Dorna deed een vinger op haar lippen om aan te duiden dat de magiër moest zwijgen, en deed daarna teken haar te volgen, waarop ze in snelle pas naar een zijvrtrek van de tempel liep, de vreemdeling haar volgend.

"Wie denk jij eigenlijk dat je bent? Het is gewoonte in elke magiërsorde om nademiddag de stilte in de tempel te respecteren!"

Hemmet schrok even van de vrouw. Niet van haar woorden, maar van de manier waarop ze ze uitsprak. Ze zei helemaal niks, maar via één of ander soort telepatish contact bracht ze haar stemming en uitspraken over op hem. Dit was een magie die hij nog nooit beoefend had, en hij sprak weer...
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

'Sorry, ik ben nog wat duf van de reis denk ik,' veronstschuldigde Nemmet zich. 'Maar nu ter zake, ik moet de leider van deze orde spreken in naam van het Delraanse Hoofd. Ik moet hem iets laten zien.'
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

De vrouw deed weer teken dat hij haar moest volgen. Blijkbaar was haar stemming wat geluwd bij het horen van "Delraanse Hoofd", één van de meest gerespecteerde Magisters in hun afdeling.

Grote deuren gingen vanzelf open toen ze naderden en een groot vertrek werd onthuld, gewikkeld in het zachte zonnelicht dat door de glasramen viel. Het kantoor kwam hemmet over als een oude Kathedraal, die hij eens op een eiland had bezocht. Achter een enorm bureau zat een oude man gebogen achter zijn boeken.

Dorna bleef staan en boog 3 maal voor haar meester. Hemmet deed hetzelfde, hetzij wat ongemakklijk, want hij was het niet gewoon om te buigen, meer om voor gebogen te worden.

Hij hield het zegel van de Delraanse Orde omhoog, en de man achter de tafel kneep zijn ogen even dicht, alsof om even na te denken wat hij met deze nieuweling moest aanvangen.

Langzaam stond hij op en keek Hemmet aan. "Welkom, Vreemdeling" klonk het in zijn hoofd...
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

'Hmm, interresant...' Antwoorde Nemmet. 'Ik ben Nemmet Arelor, afgezant van de Delraanse Magiërs.' Nemmet liep op de man af en gaf hem de brief. 'Hier staat alles in wat u zult willen weten.'
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

De Magister nam de brief aan zonder iets te zeggen en keerde zijn rug naar zijn gast. Dorna gebaarde dat hij rustig kon gaan zitten, en hji zakte neer in een gemakkelijke leunstoel.

"Beste Magister,
Hierbij sturen wij u Hemmet Arelor, student van de Delraanse Orde,
Om het contact tussen de ordes te bevorderen, en zodoende kennisoverdracht uit
onze bibliotheken en uitgebreide ervaringen te putten.

Wilt u zo vriendelijk zijn om hem een plaats te geven binnen uw orde, hem uw wijsheid en technieken bij te brengen, en hem dan terug te laten keren naar ons eiland?

Hiervoor uw dank,
van uw oprechte dienaar,
Magister Donassius, Delraanse Orde, Delra.""U Mag wachten op de gang, heer Hemmet. We sturen zo meteen iemand om u verdere instructies te geven."

De woorden van de abt werden vriendelijk uitgesproken. Hoewel de Delraanse magiërs bekend stonden als opvliegende, en zelfs gevaarlijken, dacht de abt dat deze wel te controleren zijn.

Was hij ff mis...
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

Nemmet ging op een stoel zitten, wachtend op het antwoord.


Hij controleerde zijn plan nog een keer. Alles hoorde te kloppen, hij zou zo doorgaan voor een afgezant uit Delra, dus dat zou geen probleem zijn. Maar het hoofd van de Delraanse orde was, nouja, niet zijn lievelings keuze. Maar aangezien het zijn enige keuze was, moest het maar. En de magiërs orde was toch niet te bereiken, tenzij ze een boot hadden die in een dag een reis van een maand kon doen...
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

Een gezette magiër kwam het kantoor van de Magister buiten, één die Hemmet in de bespreking daarvoor niet had gezien. Hij was dus na hun gesprek binnengekomen.

De man knikte naar hem en maakte met een handgebaar duidelijk hem te volgen.

Nohra was al vele jaren een trouw dienaar van de Magister, en waarschijnlijk de eerste magiër die sinds het begin van de opleiding in de tempel, zijn lessen had afgemaakt. De oude, gezette man was zowel een levensgenieter, als realist en opportunist, alsook had hij een sterke intuïte, en, zo bleek al vlug, een uitstekende leeraarskunst.

De speciale en minder vlugge leerlingen werden naar hem gestuurd, vanwege zijn enorme geduld, en doorzettingsvermogen.

Zojuist had Jaorassius hem gevraagd de nieuweling, vreemdeling en vooral: Delraanse magiër onder zijn hoede te nemen en in te wijden in de geheimen van de Telepathie.

Telepathie was zover de magiër wist, een kunst die enkel de magiërs van deze orde dagelijks gebruikten. Veelal was het bekend dat Passie, niet De Geest het dagelijkse leven beïnvloedde, en dan nog vooral bij de delraanse groep, die impulsief en hevig te werk ging. Doch, hier in Aeron, geloofden de magiërs dat men enkel rust kon bereiken door rust in de hersenen, niet in het hart.

Zodoende zou het een interessant gesprek worden en een belevenis, al dan niet experiment, om te zien of hij deze passie-magiër de kunsten van de telepathie kon bijbrengen.

Hij bracht hem naar het heiligdom buiten de stad...

(aan jou om te bepalen wat dit heiligdom is en hoe het eruitziet. Ik ben nog niet uit je rang, dus dit zal veel bepalen: wees creatief!)
Waylander
Kosmonaut
Berichten: 954
Lid geworden op: 20 feb 2004 11:50
Locatie: Venray

Ongelezen bericht door Waylander »

Nemmet werd meegevoerd door een man. Uit de tempel, door de straten, over een rivier, door de noordpoort, en uit de stadsmuren. Nemmet probeerde de straten in de stad in zijn hoofd te krijgen, een soort mentale plattegrond te maken, maar hij had nog maar weinig van de stad gezien en er waren erg veel sluiproutes en steegjes niet te zien vanaf de hoofdwegen, het was ook niet verbazend dat hij niet ver kwam.

Eenmaal buiten de stad liepen ze verder naar het westen. Na een paar honderd meter gingen ze van de weg af en liepen een eind de velden in. Ze liepen over een paar heuvels heen, waarna ze bij een grote steen aankwamen. Nemmet en de man bleven staan. Hij keek de man aan, maar deze deed niks.

Nemmet keek naar zijn schoenen en het gras, wat ritmisch bewoog.
Hij pakte zijn staf met twee handen vast en tikte twee keer, rustig in het gras. Verbazingwekkend liet het een geluid horen dat meer op metaal tegen metaal leek dan op metaal tegen gras. Nemmet keek de man vragend aan, maar die gaf nogmaals geen reactie.
'Ik heb zo een vermoeden dat... hmm...'
Nemmet ging in het gras zitten, hij sloot zijn ogen en concentreede zich op alles wat zijn lichaam voelde. De wind die gebroken werd, het grof aanvoelende gras, de geur van gesteente, de stilte...
Hij stond op, en hield zijn staf omhoog, zijn energie erdoor heen leidend. Langzaam bracht hij de staf naar de grond. Op het moment dat deze de grond raakte vonkte er wat energie naar de omgeving, langzaam begon de illusie te verdwijnen....

(Zover mijn bijdrage aan het heiligdom)
Laatst gewijzigd door Waylander op 08 sep 2004 14:45, 1 keer totaal gewijzigd.
glamdring
Kosmonaut
Berichten: 908
Lid geworden op: 25 feb 2004 18:49
Locatie: Halen
Contacteer:

Ongelezen bericht door glamdring »

Matig onder de indruk keek Nohra naar zijn nieuwste leerling, die van de eerste maal de illusie had weten op te lossen. Normaal was hier een meditatie van minstens 24 uur voor nodig, eer het zelfs nog maar begon te dagen bij de nieuwelingen dat de beste manier om een heiligdom te beschermen, was het verborgen te houden voor buitenstaanders.

"Ik hoop dat je nu begint te snappen wat het grootste deel van je studies zal uitmaken." Zo sprak de magiër voor het eerst tegen zijn leerling, toen er uiteindleijk een enorme stenen constructie van opstaande stenen tevoorschijn gekomen was.

"Je moet begrijpen dat, hoewel jouw orde passie als het grootste goed beschouwt, wij daartegenover al onze aandacht richten op beheerstheid en rustigheid van geest, ipv chaos. Je ziet heir het beste voorbeeld ervan. Jullie zouden waarschijnlijk spreuken hebben uitgeroepen die allen die hier dichterbij kwamen zonder onze toestemming, vreselijke schade berokkend hadden. Wij daarentegen geven de voorkeur aan een telepatische soort magie, die verloochend voor de geest, wat de ogen niet zien. Ik ben dus heel verbaasd te zien dat jij dit hebt kunnen voorzien. Zou je mij even de reden willen meedelen waarom je wist dat je de illusie kon verdrijven door de energie uit je geest te laten vloeien?"

Je rang zal dus heeeel hoog zijn :lol: echt vreselijk origineel man! ga zo door zou ik zeggen
Gesloten