Help ik kom niet op de chat

Voor feedback en mededelingen over Aeon.

Moderator: Beheerders

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Help ik kom niet op de chat

Ongelezen bericht door Gwywen » 14 okt 2009 19:59

Dat is voor mij inderdaad goed nieuws, want ik kreeg het maar niet aan de praat.
Vanavond om 19.58 uur braaf op het linkje geklikt, en ja hoor, een chatscherm!
Maar denk maar niet dat het werkte hè. Te weinig parameters en nog meer van dat gezeur. Ik handmatig inloggen op #aeon, hielp geen zier natuurlijk. :x
Toen begon 't ding ook nog over een plug-in die ik miste, ik het spul gedownload en alles nogmaals opgestart, blijft hij nog steeds beweren dat ik die plug-in niet heb.
Dus nu ben ik heel dicht bij: "Ik geef het op." :|

Fitz
Ontdekkingsreiziger
Berichten: 241
Lid geworden op: 25 feb 2004 13:56
Locatie: Amsterdam

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Fitz » 14 okt 2009 23:09

Ik kom niet op de chat...zal wel te laat zijn :snurk:

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5579
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd » 15 okt 2009 12:54

Nou, ik zat er rond die tijd nog wel op. En ik heb jou volgens mij wel 2 keer zien online komen, maar er weer zowat meteen vanaf.

@Gwywen: Is het nou goed nieuws voor je of kom je er weer niet op?

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Gwywen » 16 okt 2009 09:03

Nee, 't werkt niet. :'(
Ik weet niet of 't aan die plugin ligt (Quicktime) of ergens anders aan.

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5579
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd » 16 okt 2009 09:45

De chat zelf is zo te zien Java. En ik krijg in Firefox wel de melding dat ik een plugin moet downloaden van quicktime, maar als ik dat niet doe dan werkt de chat, bij mij in ieder geval, prima.

Ik zag wel dat ik eerst een pop-up kreeg waarbij ik een certificaat moest accepteren. Misschien dat het daar de mist in is gegaan Gwywen?

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Gwywen » 16 okt 2009 10:37

Nee, want dat zag je vroeger ook altijd en daar heb ik ook gewoon als vanouds op RUN gedrukt.
Ik wou een printscreen maken maar die bleek online niet leesbaar.
Dan maar even de schermtekst hier geplakt:

after_eden
Eeuwentemmer
Berichten: 2329
Lid geworden op: 25 apr 2005 18:04

Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door after_eden » 16 okt 2009 10:50

Gwywen schreef:Nee, want dat zag je vroeger ook altijd en daar heb ik ook gewoon als vanouds op RUN gedrukt.
Ik wou een printscreen maken maar die bleek online niet leesbaar.
Dan maar even de schermtekst hier geplakt:

Heb je wel een nickname ingevoerd. Dat gaat nl. niet automatisch.

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door Gwywen » 16 okt 2009 11:23

Hij accepteert niets wat ik wil intikken, dus ook geen nick.

after_eden
Eeuwentemmer
Berichten: 2329
Lid geworden op: 25 apr 2005 18:04

Re: Omdat het altijd zo bizar druk is op de chat...

Ongelezen bericht door after_eden » 16 okt 2009 14:21

Gwywen schreef:Hij accepteert niets wat ik wil intikken, dus ook geen nick.
Weird, en irritant want ik kan de situatie niet naspelen. :S Als ik namelijk inlog met jou naam dan lukt het me wel.

-- Offtopic, het topic is gesplitst, het probleem staat nu in het Raadhuis --

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Re: Help ik kom niet op de chat

Ongelezen bericht door Gwywen » 16 okt 2009 19:57

Wat! Log jij in met mijn naam, jij dondersteen!?!?! :P
(En hoe doe jij dat dan, m.a.w. wat doe ik fout?)

Gebruikersavatar
Ysgrublaidd
Forum admin
Berichten: 5579
Lid geworden op: 20 apr 2004 12:14
Locatie: In de buurt van Dokkum
Contacteer:

Re: Help ik kom niet op de chat

Ongelezen bericht door Ysgrublaidd » 16 okt 2009 20:12

Als het goed is zie je op de webchat pagina dit:

Afbeelding

Bij Alias zet je dus (het liefst) je Aeon-nickname neer. En dan druk je op Start de chat.

Als het goed is zou je dan met je nickname de chat in moeten komen.

Gwywen
Oerschepsel
Berichten: 3349
Lid geworden op: 29 jan 2004 15:14
Locatie: Duitsland
Contacteer:

Re: Help ik kom niet op de chat

Ongelezen bericht door Gwywen » 16 okt 2009 21:56

:duizel: :$ :$ :$ :$ :| :nooo:
Jongens, doe maar een slotje op dit topic.
Ik heb dat hele veld waarin je je naam moet invullen nooit gezien.
(Ik dacht toch dat dit soort acties voorbij waren nu m'n haar een andere kleur heeft, maar nee dus. (n) )

after_eden
Eeuwentemmer
Berichten: 2329
Lid geworden op: 25 apr 2005 18:04

Re: Help ik kom niet op de chat

Ongelezen bericht door after_eden » 16 okt 2009 22:19

Nice, :P dan had ik het dus toch goed geraden. :P

(slotje)

Gesloten