Skip to Content

Volg ons!

iGoogle

De laatste Aeon-headlines op je Google-startpagina? Dat kan met onze handige RSS-feed. Met Internet Explorer: kopieer deze link. Klik in je persoonlijke iGoogle op 'Items toevoegen' en vervolgens op 'Feed of gadget toevoegen'. Plak hier de link en voila! In Firefox hoef je alleen maar naar de voorpagina van Aeon te gaan en op het RSS-icoontje (zie rechts) in je adresbalk te klikken. Volg de instructies van Firefox en je bent klaar!

Natuurlijk kun je deze feed ook gebruiken in andere RSS-lezers.

Twitter

Via Twitter ontvang je razendsnel updates van mensen uit je netwerk. Volg Aeon op Twitter en blijf snel en up-to-date met het laatste nieuws rond het genre en Aeon. Bovendien een erg makkelijke manier om vragen en opmerkingen achter te laten.

Hyves

Hyves is het grootste sociale netwerk van Nederland. Sluit je aan bij de Aeon-hyve om eenvoudig op de hoogte te blijven van de belangrijkste gebeurtenissen in het fantastische genre. Bovendien is het naast ons forum de ideale manier om andere genreliefhebbers te leren kennen.

Facebook

Ook via Facebook blijf je op de hoogte met alle nieuwigheden op Aeon. Word fan, ontmoet smaakgenoten en deel je passie met andere liefhebbers op Facebook.

Goodreads

Goodreads is dé sociale netwerksite voor boekenfanaten. En natuurlijk heeft Aeon een eigen gebruikersgroep, zodat bezoekers van onze site elkaar makkelijk kunnen vinden en leestips kunnen uitwisselen. Meld je aan om in deze virtuele bibliotheek te lezen.

Last.fm

Met het muzieknetwerk Last.fm houd je niet alleen je persoonlijke hitlijsten bij, er gaat ook een gigantische wereld met nieuwe muziek voor je open. Bezoek ons op last.fm en ontdek de muzieksmaak van Aeon.