Skip to Content

Huishoudelijke mededeling

Omdat nieuwe bezoekers problemen hadden bij het registreren van een account op het forum, is er deze week besloten om het aanmeld-systeem wat te vereenvoudigen. Hierdoor werd het echter voor nep-leden/spambots ook gemakkelijker om een account te maken. Vandaar dat er vandaag een massa PM (personal massage) gestuurd is door een spambot naar alle huidige leden. Deze kan men dus negeren en verwijderen. Onze excuses hiervoor.

Om dit in de toekomst te voorkomen en het toch voor nieuwe leden mogelijk te maken om een account aan te maken, is er besloten om elk nieuw account eerst door het beheer te laten controleren. Dit betekent dat nieuwe aanmelding niet na een e-mailverificatie actief worden, maar dat deze eerst door het beheer goedgekeurd moet worden. Wij zijn echter niet 24/7 actief op het forum, dus gun ons de tijd om accounts te activeren. Mocht je twijfels hebben over je account gegevens en verwacht je daardoor dat wij het niet zullen goedkeuren, stuur dan even een e-mail naar ons via het contactformulier welke rechts onder Volg ons! te vinden is.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: