Skip to Content

Winnaar kaarten Elfia Arcen 2014

Een week lang konden jullie ervoor zorgen om een kans te maken op twee vrijkaartjes voor het evenement Elfia in Arcen welke zal plaats vinden op 20 en 21 september 2014. Na alle namen bij elkaar te hebben verzameld werd het vandaag hoog tijd om het lot een winnaar aan te laten wijzen. En hier komt dan de naam van de gelukkige winnaar:

Bas Veerman

Van harte gefeliciteerd en laat ons vooral weten wat je van Elfia vond. Een e-mail is reeds naar je verzonden met de verdere voortgang. Dus reageer hier even op, want mocht ik na 13 september nog geen reactie van je hebben vernomen, dan ben ik genoodzaakt om het lot een nieuwe winnaar aan te laten wijzen.

Aan alle overige deelnemers onze dank voor het deelnemen en hopelijk hebben jullie bij een volgende winactie meer geluk (hou ons in ieder geval in de gaten, want zeer binnenkort hebben we weer een prachtige winactie voor jullie en alle andere bezoekers).

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: