Skip to Content

Win-actie vrijkaarten Elf Fantasy Fair Arcen 2013

Wij zijn in de gelegenheid gesteld om 3 x 2 vrijkaarten weg te geven voor de Elf Fantasy Fair in Arcen voor de zaterdag. Dus doe mee en maak kans op 2 vrijkaarten.

Elf Fantasy Fair

De Elf Fantasy Fair te Arcen vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september  Gedurende het weekend zijn er verschillende lezingen, workshops en optredens van bekende fantasy schrijvers, muzikanten en andere creatieve geesten. (zie voor meer informatie eerdere blogbericht)

Hoe kun je winnen?

Dit keer is het weer heel simpel. Stuur je naam via ons contactformulier, of direct message ons via Twitter of onze Facebook pagina.

Meer kansen?

Wil je je kansen vergroten? Deel dan één van de actie berichten op onze Twitter of Facebook pagina. Doe je beide, dan verhoog je je kansen nog wat meer.

Je ontvangt nog een extra kans als je lid word van ons forum en minimaal 1 bericht plaatst. Wel één met inhoud natuurlijk. Dus geen bericht als: Dat vind ik ook. Oh, en meerdere berichten zijn natuurlijk van harte welkom.

Geef in je berichtgeving naar ons toe ook even aan onder welke naam of namen je de extra kansen opbouwt. Zodat het voor ons ook duidelijk is welke naam/namen er bij elkaar horen.

Uit de inzendingen worden rond 6 september drie winnaars gekozen. Deze krijgen dan vervolgens via e-mail of direct message te horen dat ze gewonnen hebben. Check je berichten dus rond die tijd want dan krijg je ook de verdere instructies door.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: