Skip to Content

Win-actie vrijkaart Elfia Arcen 2014

Wij zijn in de gelegenheid gesteld om dit keer 2 vrijkaarten weg te geven voor Elfia in Arcen 2014. Dus doe mee en maak kans op die vrijkaarten.

Elf Fantasy Fair

Elfia vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 t/m zondag 21 september in de Kasteeltuinen te Arcen. Gedurende het weekend zijn er verschillende lezingen, workshops en optredens van bekende fantasy schrijvers, muzikanten en andere creatieve geesten. (zie voor meer informatie Elfia)

Hoe kun je winnen?

Het is dit keer weer heel simpel. Stuur je echte naam via ons contactformulier, of direct message ons via Twitter of onze Facebook pagina. Maak je gebruik van de optie: meer kansen? Meld dit dan ook even inclussief eventuele nickname(s).

Meer kansen?

Wil je je kansen vergroten? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en deel één van de actie berichten. Doe je beide, dan verhoog je je kansen nog wat meer.

Uit de inzendingen wordt op woensdag 10 september één winnaar gekozen. Deze krijgt dan vervolgens via e-mail of direct message te horen dat hij of zij gewonnen heeft. Check je berichten dus rond die tijd want dan krijg je ook de verdere instructies door.

WAARSCHUWING: Mochten we na 13 september nog geen bericht hebben gehad van de winnaar, dan zijn we genoodzaakt om een nieuwe winnaar te loten. Dit omdat we ook nog de gelegenheid moeten hebben om de naam door te geven bij de organisator.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: