Skip to Content

Win-actie vrijkaart Elf Fantasy Fair 2014

Wij zijn in de gelegenheid gesteld om dit jaar 1 vrijkaart weg te geven voor de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens. Dus doe mee en maak kans op die vrijkaart.

Elf Fantasy Fair

De Elf Fantasy Fair vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 t/m maandag 21 april op het terrein van kasteel de Haar in Haarzuilen (vlakbij Utrecht). Gedurende het weekend zijn er verschillende lezingen, workshops en optredens van bekende fantasy schrijvers, muzikanten en andere creatieve geesten. (zie voor meer informatie eerdere blogbericht)

Hoe kun je winnen?

Het is dit jaar heel simpel. Stuur je echte naam via ons contactformulier, of direct message ons via Twitter of onze Facebook pagina.

Meer kansen?

Wil je je kansen vergroten? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter en deel één van de actie berichten. Doe je beide, dan verhoog je je kansen nog wat meer.

Uit de inzendingen wordt op 6 april één winnaar gekozen. Deze krijgt dan vervolgens via e-mail of direct message te horen dat hij of zij gewonnen heeft. Check je berichten dus rond die tijd want dan krijg je ook de verdere instructies door.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: