Skip to Content

Win-actie Asgardsaga van Wolfgang Hohlbein.

In samenwerking met uitgeverij Wereldbibliotheek mogen wij drie maal een pakket weggeven met daarin de twee boeken uit de Asgardsaga van auteur Wolfgang Hohlbein. Namelijk deel één, Thor en deel twee, De Hamer van de Goden.

Asgardsaga

In het eerste deel van de Asgardsaga (hier onze recensie) ontwaakte Thor in een razende storm en was hij zijn geheugen kwijt. Hij voerde een zware strijd in Asgard, maar hoe was hij daar beland? Het spectaculaire antwoord op die vraag staat in De Hamer van de Goden.

Tijdens een verschrikkelijke storm vinden veel van Thors mannen de dood, maar Thor zelf slaagt er toch in met een groot leger de kust van een vreemd land te bereiken. Hij voorvoelt dat er vreemde machten aan het werk zijn. Zijn mannen zien in hem hun god, maar zelf twijfelt hij. Wie is hij? Wat ligt er in dit duistere oord op hen te wachten? En valt er hier wel iets te winnen?

Hoe kun je winnen?
Stuur ons een e-mail met als onderwerp "Asgardsaga" en vermeld hierin je adresgegevens.*

Het delen van onze actie berichten op Facebook en Twitter wordt heel erg gewaardeerd en jullie helpen ons zo aan meer bekendheid. Waardoor wij ook weer meer voor jullie kunnen betekenen.

Winnaars worden zondag 5 oktober bekend gemaakt. 

 

Thor
ISBN: 978 90 284 2467 8
Vorm: Paperback
Pagina's: 608
Prijs: € 24,95

De Hamer der Goden
ISBN: 978 90 284 2591 0
Vorm: Paperback
Pagina's: 128
Prijs: € 14,95

*Deze worden alleen gebruikt voor de win-actie en zullen na afloop van de win-actie worden verwijderd. Tevens zullen deze NIET aan derden worden doorgegeven.
 

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: