Skip to Content

Verschenen: Het oog van de woestijn

Zojuist is bij uitgeverij Luitingh het derde deel verschenen uit de serie Het Geheim van Askir van auteur Richard Schwartz. Deze heeft als titel Het oog van de woestijn.

Verhaal

Tijdens hun zoektocht naar bondgenoten in de strijd tegen de geweldadige imperator van Thalak worden de krijger Havald, de halfelfin Leandra en hun metgezellen in de woestijnstaat Bessarein op onaangename wijze verrast. Leandra valt in handen van een gewetenloze slavenhandelaar en Havald moet zich tot het uiterste inspannen om zijn geliefde te bevrijden. Als ze na tal van hindernissen de hoofdstad Gasalabad bereiken, belanden ze midden in een hevige strijd om de troonopvolging.

Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor een magisch artefact, het Oog van Gasalabad. Als dit gestolen wordt, dreigt de troon in handen van vijandelijke machten te vallen en komt de missie van Havald en Leandra in gevaar. Askir lijkt verder weg dan ooit...

ISBN: 978 90 245 5499 7
Uitgeverij: Luitingh Fantasy
Vorm: Paperback
Pagina's: 320
Prijs: € 17,95

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: