Skip to Content

Verschenen: Het Lied van de Verlossers

Van Paul Hoffman verscheen in 2010 in 20 landen tegelijkertijd de roman De Linkerhand van God, het eerste deel in de trilogie over Thomas Cale. Afgelopen augustus verscheen het tweede deel Het Lied van de Verlossers.

Het Lied van de Verlossers is het tweede deel van Hoffmans epische trilogie. In dit boek lezen we verder over Thomas Cale, de held der helden, die door de Verlossers wordt gebruikt om hun ultieme doel te bereiken: de uitroeiing van de mensheid en het einde van de wereld.

Voor de Verlossers staan de laatste vier dingen - Dood, Oordeel, Hemel en Hel - zowel voor eeuwige zielenheil als voor permanente chaos zonder verlossing. Deze tegenstelling is bij niemand duidelijker aanwezig dan bij Cale zelf, die in staat is tot verschrikkelijke geweldsdaden maar ook liefdevol en teder kan zijn. In Het Lied van de Verlossers rijst de onvermijdelijke vraag: welke van zijn eigenschappen zal de overhand krijgen als hij moet beslissen over het lot van de wereld en de mensheid?

ISBN: 9789044614022
Uitgeverij: Prometheus
Vorm: Paperback
Pagina's: 344
Prijs: € 19,95

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: