Skip to Content

Verschenen: De Weg naar de Hemel

Naast de nieuwe Terry Goodkind is er afgelopen week ook een nieuwe Tad Williams uitgebracht. De Weg naar de Hemel is het eerste deel van de Bobby Dollar serie en is verschenen bij uitgeverij Luitingh Fantasy.

Verhaal

Bobby Dollar is een engel met een probleem, een groot probleem. Als hemelambtenaar is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van zielen naar hun juiste bestemming. Tijdens een van zijn nachtelijke tochten loopt het overbrengen van een ziel echter compleet uit de hand: voor het eerst tijdens zijn carrière raakt Bobby een ziel kwijt. Alle vingers wijzen naar de hel, maar daar wordt elke vorm van betrokkenheid ontkend. De hemelse machthebbers eisen een verklaring van Bobby.

Bobby neemt een besluit dat zowel dapper als duivels is: hij verbreekt zijn banden met de hemel en gaat op onderzoek uit, vastbesloten te ontdekken wie of wat er achter de verdwijning van de ziel zit. Met een sexy bondgenoot, de demon Casimira, komt hij al snel op het spoor van een complot dat tot in de hoogste regionen van de hemel reikt.

Auteur

Tad Williams verstigde zijn naam als fantasy-grootmeester met de serie Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard en de Schaduwwereld-reeks. Met Bobby Dollar wijkt Willams af van de traditionele fantasy-paden: dit is een avontuurlijke mix van fantasy, spanning, humor en erotiek.

ISBN: 978 90 245 4704 3
Uitgeverij: Luitingh Fantasy
Vorm: Paperback
Pagina's: 424
Prijs: € 19,95

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: