Skip to Content

Verschenen: De Verhalen

Deze week verscheen bij Luitingh Fantasy de bundel De Verhalen van Robin Hobb/Megan Lindholm.

Een verhalenbundel die onder meer nieuwe feiten onthult over de wereld van De Boeken van de Zieners en De Kronieken van de Wilde Regenlanden.

Onder haar eigen naam, Megan Lindholm, liet ze al zien hoe goed ze schreef voor ze onder het pseudoniem Robin Hobb wereldfaam vergaarde. Een greep uit de onderwerpen in deze bundel: bovennatuurlijke wezens, zwervers met een groot geheim... en dodelijke katten. De gevarieerde onderwerpkeuze geeft aan hoe groot en breed het doek is waarop Megan Lindholm en haar alter ego Robin Hobb hun verhalen penselen.

ISBN: 978 90 245 54494 3
Uitgeverij: Luitingh Fantasy
Vorm: Paperback
Pagina's: 400
Prijs: € 24,95

Daarnaast wil ik gelijk even gebruik maken van de gelegenheid om te melden dat Megan Lindholm/Robin Hobb dit jaar aanwezig zal zijn op de Elf Fantasy Fair. Deze zal plaats vinden op 21 en 22 april in Kasteel de Haar in Haarzuilen. Lindholm/Hobb zal op beide dagen aanwezig zijn om een lezing te geven en te signeren.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: