Skip to Content

Verschenen: De Meester: Eeuwige duisternis

In februari is het derde deel in De Meester-serie uitgebracht, Eeuwige duisternis, van Guillermo del Toro & Chuck Hogan.

Verhaal

Over de aarde is een nucleaire winter neergedaald. Afgezien van één uur zonlicht per dag is de hele wereld in duisternis gehuld. Het is een bijna volmaakt leefklimaat voor vampiers. Ze hebben gewonnen. Dit is hun tijd. Ergens in de wildernis houdt zich een desperaat netwerk van vrije mensen schuil. Zij blijven verzet bieden, hoe hopeloos het ook lijkt

Eeuwige duisternis is de bloestollende, spannende en meeslepende ontknoping van het verhaal dat  begon in De Meester. Dr. Goodweather en de laatste overgebleven mensen zijn de enigen die de mensheid kunnen behoeden voor uitsterving. Zij moeten de Meester verslaan, of alles zal verloren zijn en eindigen in een eeuwige duisternis…

Guillermo del Toro
Is een van Hollywoods spraakmakendste flmmakers. Hij regisseerde onder andere Pan’s Labyrinth, Hellboy en Blade II.

Chuck Hogan
Is de schrijver van The Standoff en Prince of Thieves, dat de prestigieuze Hammett Prize won en is verflmd als The Town.

ISBN: 978 90 499 5278 5
Uitgeverij: FMB Uitgevers
Vorm: Paperback
Pagina's: 352
Prijs: € 15,-

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: