Skip to Content

Verschenen: De erfenis van Aferistus (Saga van de Waanzin 3)

De erfenis van Aferistus, het derde en laatste deel uit de fantasyreeks De sage van de Waanzin, van de tweeling Guptara , is nu verkrijgbaar via de betere boekhandels.

Verhaal

Nadat de samenzweerder van Calaspia is ontmaskerd, lijkt het rustiger te worden in het imperium. Maar schijn bedriegt: nevelige Dolers trekken door het land en richten onheil aan. Steeds meer mensen willen zich bij de Waanzin aansluiten. Als Bryn Bellyset een zeldzaam boek vindt, wordt hem duidelijk waarom alleen hij degene is die kan voorkomen dat Calaspia volledig ten onder gaat aan de Waanzin. Om dat te volbrengen moet hij het legendarische zwaard Magnarion vinden.

Het lukt Bryn erachter te komen wat de werkelijke motieven waren om de grote samenzwering te beginnen. Maar daarbij komt hij ook in conflict met zijn geweten. Hij moet beslissen of hij wraak wil nemen op de Meesterbreinen of dat hij zich met hun plannen zal inlaten, om zo Calaspia voor meer schade te behoeden.

Auteurs

Jyoti en Suresh Guptara (22 november 1988) hebben een Indiase vader en een Engelse moeder. De eerste zeven jaar van hun leven verbleven ze in Groot-Brittannië, daarna verhuisden ze naar Zwitserland. Als kind verzonnen de tweelingbroers fantasyverhalen en schiepen zij een nieuwe wereld: Calaspia. Op hun elfde begonnen ze deze avonturen op te schrijven en zo ontstond de fantasyreeks De sage van de Waanzin. Tegenwoordig zijn Suresh en Jyoti fulltime schrijvers.

‘Een verbazingwekkende trilogie van even verbazingwekkende auteurs, van wie we nog veel zullen horen.’ – Wolfgang Hohlbein

ISBN: 978 90 284 2468 5
UItgeverij: WB*Fantasy
Vorm: Paperback met flappen
Pagina's: 591
Prijs: € 22,50

Tevens is de complete trilogie nu verkrijgbaar van € 64,90 voor slechts € 49,90.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: