Skip to Content

Verschenen: De Eerste Biechtmoeder

Afgelopen week is De Eerste Biechtmoeder - De Legende van Magda Searus van Terry Goodkind verschenen bij uitgeverij Luitingh-Fantasy. Een nieuw avontuur in de wereld van De Wetten van de Magie.

Met de elf boeken omvattende serie De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Hoofdrolspelers Richard Rahl en Kahlan Amnell zijn inmiddels een begrip. In deze roman, De Eerste Biechtmoeder, doet Terry Goodkind een grote stap terug in de geschiedenis van De Wetten van de Magie. De lezer komt meer te weten over hoe ooit de oorlog tussen de Oude en de Nieuwe Wereld ontstond, over de ontstaansgeschiedenis van het Zwaard van de Waarheid, over het verbergen van de Tempel der Winden en meer, veel meer. Maar... weinig is bekend over de oorsprong van de Biechtmoeders, van wie ook Kahlan afstamt. In dit verre verleden, een tijd waarin de Biechtmoeders nog niet bestonden en de wereld een duistere en gevaarlijke plek was, maken we kennis met een vrouw die alles is kwijtgeraakt, haar man, haar toekomst, alles. Kortom, een vrouw die niets meer te verliezen heeft. Dit is het verhaal van de allereerste Biechtmoeder: Magda Searus.

Voor meer informatie over Terry Goodkind, kijk op: http://www.terrygoodkind.com

ISBN: 978 90 245 5852 0
Uitgeverij: Luitingh Fantasy
Vorm: Paperback
Pagina's: 480
Prijs:€ 24,95

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: