Skip to Content

Verschenen: Bizarre verhalen

Op 21 november 2012 is de bundel Bizarre verhalen van de Capelse schrijfster Rianne Lampers bij uitgeverij Celtica Publishing verschenen. Bizarre verhalen bevat een mix van thriller, horror, science-fiction en fantasy.

Bundel

De rode draad in deze bundel is dat alle verhalen in meer of mindere mate bizar te noemen zijn. Schrijfster Rianne Lampers gebruikt het liefst gewone mensen, in een voor iedereen herkenbare setting, die zij in onverwachte situaties plaatst. En hoewel er in de bundel science fiction voorkomt, speelt alles zich gewoon hier op aarde af.

Auteur 

Rianne Lampers is bekend van Het duistere pact en Vooravond van Armageddon die deel 1 en deel 2 vormen van de Kronieken van de Nieuwe Tijd. Deze horrorserie is in de bibliotheken te vinden bij de young adult boeken, maar is - net als Bizarre verhalen - zeer geschikt voor iedereen die van spanning houdt. 

Flaptekst

Twaalf verhalen over gewone mensen die minder gewoon zijn dan ze lijken.

In  Het spoor bijster maak je kennis met een bedrieglijk vriendelijk bejaard echtpaar, in Spinnentijd leer je Tara kennen, een schriel, angstig meisje dat als de dood voor spinnen is. En dan is er Larry, die een bijzonder Valentijnscadeau maakt voor zijn geliefde.

Je leest over een huisdier en toeristen van een andere planeet en in Het koffie-cognac débacle gaat het zelfs over een invasie van buitenaardse wezens! De wereld waar Simone in Verschoten herfst in terechtkomt is er één die je liever niet zou binnengaan, net zo min als die waar Gregor in verzeild raakt na een noodlottig ongeval. De wereld van het verhaal Tuinstad daarentegen is betoverend mooi. Of toch niet helemaal?

ISBN: 978 94 913 0008 0
Uitgeverij: Celtica Publishing
Vorm: Paperback
Pagina's: 175
Prijs: € 12,-

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: