Skip to Content

Te verschijnen: De kettingen van Amarath

Aankomende zaterdag zal bij uitgeverij Zilverspoor deel één van het tweeluik Territoria van auteur J. Sharpe worden gepresenteerd. Dit eerste deel zal de titel De kettingen van Amarath dragen. Op de flaptekst wordt Territoria omschreven als een duister tweeluik in de stijl van ‘De Scherpschutter’en ‘De Talisman’. Een spannende rollercoaster over gewone mensen in buitengewone situaties.

Verhaal

Net als de jonge agente Cindy de dood van haar familie een beetje verwerkt heeft, belt iemand haar om te zeggen dat hij haar zusje in zijn macht heeft. Dit is het begin van een bizarre reeks gebeurtenissen waarbij mysterieuze figuren Cindy naar het leven staan.

Uiteindelijk blijkt dat er achter deze wereld nog een heel andere wereld verscholen gaat. De wereld van Territoria, waar de strijd tussen goed en kwaad al gestreden is en het kwaad heeft overwonnen.

Noodgedwongen sluit Cindy zich aan bij een kleine en kleurrijke groep lieden die hopen dat Cindy de voorspelde verlosser is welke hen zal bevrijden. Cindy op haar beurt wil maar één ding: haar zusje vinden en dan zorgen dat ze aan de nachtmerrie ontsnapt waarin ze terecht gekomen is.

Naarmate de leden van de groep stuk voor stuk het onderspit delven, lijkt de profetie steeds dubbelzinniger te worden. De vijand stelt Cindy voor een keus: het leven van haar zusje in ruil voor de kettingen die hen almachtig zullen maken.

Cindy ondekt dat niets is wat het lijkt in Territoria. In een wereld verstikt door duisternis kan je beste vriend al snel je grootste vijand blijken.

Auteur

J. Sharpe is het pseudoniem van Joris van Leeuwen(1986). Hij komt uit Rotterdam en is in het dagelijkse leven patissier. Daarnaast schrijft hij sinds jaar en dag verhalen. Dat is begonnen toen hij twee jaar op het Portugese eiland Madeira woonde(hij was 8 jaar) Hij hield al jaren van het lezen van griezelverhalen maar kon nog niet genoeg Portugees om zulke boeken op het eiland te lezen. Dus besloot hij ze zelf te schrijven, iets wat lastiger was dan hij in eerste instantie dacht omdat hij een vorm van dyslexie heeft.

Eenmaal terug in Nederland ging hij naar de bakkersschool en werkte hij meerdere malen in binnen en buitenland voor verschillende bakkerijen. Ondertussen bleef hij schrijven.

ISBN: 978 94 907 4909 9
Uitgeverij: Zilverspoor
Vorm: Paperback
Pagina's: 320
Prijs: € 16,95

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: