Skip to Content

In schaduwen van weleer

Begin dit jaar kwam bij uitgeverij Verschijnsel De falende God uit van Mike Jansen. Over dit debuut kun je meer lezen in de door ons geschreven recensie . Eind dit jaar, 27 december, verschijnt het vervolg: In schaduwen van weleer.

Verhaal

In Cranborn is het tijdperk van de falende God gewelddadig aan zijn einde gekomen. Daarna ontbrandt de strijd om de macht. Eeuwenoude aeldmannen smeden hun plannen, de Kerk van Rotanny predikt oproer onder de bevolking van de Kroonsteden, de angstbezorger Brogar Larraunt oefent zijn toegenomen krachten uit, terwijl vanuit de zuidelijke ijswoestijnen de legers van een schier alwetende vijand oprukken.

Auteur 

Mike heeft Flash Fiction, korte verhalen en langer werk gepubliceerd in verschillende verhalenbundels en bladen in Nederland, waaronder Cerberus, Wonderwaan, Ator Mondis en de Babel-SF en Verschijnsel verzamelbundels zoals Ragnarok en Zwarte Zielen. Daarnaast heeft hij in verschillende King Kong Award en Millenniumprijs jury's gezeten en heeft hij samen met Roelof Goudriaan een jaar of tien aan Babel Publications gewerkt.

In 1991 won hij de Rob Vooren prijs voor beste nieuwe auteur en in 1992 de King Kong Award voor beste korte verhaal, samen met Paul Harland. In 2012 volgden eerste plaatsen in de Baarnse Cultuurprijs en de SaBi Thor Verhalenwedstrijd.

ISBN: 978 9078 720 32 4
Uitgeverij: Verschijnsel
Vorm: Paperback
Pagina's: 500
Prijs: € 24,95

Gesigneerde set

Wie via de website van Verschijnsel de bundel met De falende God & In schaduwen van weleer bestelt tot en met 26 december, krijgt beide boeken gesigneerd thuisgestuurd voor de tijdelijke bundelprijs van € 30,-  (excl verzending). 

Feest

Verder viert uitgeverij Verschijnsel volgend jaar feest. Dan bestaat de uitgeverij namelijk 20 jaar. Om hun trouwe klanten te bedanken biedt de uitgeverij deze maand enkele van hun boeken aan als gratis e-book. Niet alleen hun trouwe klanten profiteren hiervan, maar ook nieuwe bezoekers van de site van Verschijnsel.

Op dit moment zijn de volgende boeken gratis te downloaden:
- De falende God (Mike Jansen)
- Schaduwschepen (Tais Teng)
- Schaduw Strijd (Jaap Boekestein)

 

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: