Skip to Content

Nieuwe Jim Butcher

Als het goed is dan ligt op dit moment het nieuwste boek van Jim Butcher in de winkels. Na het eerste deel Stormnacht uit de Dresden dossiers reeks, waar trouwens een recensie over te vinden is in ons recensie gedeelte, is er nu Wolvenjacht.

Wederom is Harry Dresden's kennis over magische zaken vereist. Er zijn namelijk wat verscheurde lijken gevonden met daarbij vreemde pootafdrukken. En dat bij volle maan. Appeltje eitje zul je als kenner van het fantastische genre wel denken. Maar niets is minder waar, want Dresden komt klem te zitten tussen schietgrage FBI-agenten, een bende gedaanteveranderaars, een maffiabaas, de erfgenaam van een oeroude vloek en zijn verloofde.

Dat kan haast niets anders betekenen dan heel veel spanning. Toch? Het eerste deel is in ieder geval al twintig keer herdrukt, verscheen wereldwijd bij 17 uitgeverijen en de serie wordt verfilmd door Scifi Channel.

Boekinformatie
Bladzijden: 316
Prijs: € 14,95
ISBN: 978 90 495 0007 8
Uitgeverij: De Vliegende Hollander

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: