Skip to Content

Game of Thrones thema Elfia Haarzuilens 2015

Europa’s spectaculairste en grootste kostuumevent Elfia opent dit jaar twee dagen de poorten van het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. Twee dagen vol verwondering, toernooien, magische snuisterijen en natuurlijk Mede, véél Mede. Tijdens Elfia kunnen 25.000 fantasyliefhebbers en –beoefenaars verkleed als hobbytrol, beroepsbarbaar of doe-het-zelf-elf hun hart ophalen, wanneer kasteel De Haar omgetoverd is tot Elfia. Thema dit jaar is Game of Thrones, maar ook Cowboys en Zombies voelen zich opperbest!

Altijd al Koning of koningin van Elfia willen zijn? Op Elfia krijg je de kans om de 2,41 meter hoge replica van de Iron Throne te bestijgen. Deze versie is speciaal gemaakt voor HBO en zal zijn debuut op Elfia maken. En say cheese: HBO zal op de gevoelige plaat vastleggen hoe jij vanaf de IJzeren Troon regeert.

In Game of Thrones speelt de Iron Throne een belangrijke rol. Want vanaf de IJzeren Troon regeert de koning van de Zeven Rijken. Het vuur van de grootste draak smeedde de IJzeren Troon en bestaat uit duizenden zwaarden die de koning van zijn vijanden heeft verovert. 

En dat is nog niet alles: niemand minder dan Josef Altin zal dit jaar het Elfia terrein betreden. Altin vertegenwoordigt de rol van Pypar, ook wel Pyp genoemd, in de serie Game of Thrones. Pyp komt in de eerste series regelmatig terug als lid van de Night’s Watch totdat hij in seizoen 4 wreed aan zijn einde komt bij de aanval op de muur; een pijl van John Snow’s voormalige liefde Ygritte wordt hem fataal. Josef Altin zal op Elfia aanwezig zijn om interviews en lezingen te geven. Voor de enthousiaste fans zal Altin uiteraard signeersessies houden.

Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, Haarzuilens (NL)
Datum: 25 & 26 april 2015
Tijden:

  • Zaterdag: 10.00 uur tot 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 uur tot 19.00 uur

Kaartverkoop:
Zaterdag
Volwassenen: €25,-
Kinderen*: €13,50

Zondag
Volwassenen: €22,50,-
Kinderen*: €13,50

*Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang

Kaarten zijn online verkrijgbaar via: www.elfia.com, bij 400 Primera Kiosken door heel Nederland of aan de kassa’s van het kasteel tijdens de Elf Fantasy Fair.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: