Skip to Content

De weg van de schaduw

Vorig jaar verscheen De vloek van de schaduw, geschreven door Alexey Pehov en uitgegeven bij Boekerij. Volgende week brengt dezelfde uitgeverij het tweede deel: De weg van de schaduw.

Verhaal

Nadat Harold en zijn metgezellen een van hen verloren, zetten zij toch hun tocht door naar het gevreesde ondergrondse Bottenpaleis. Hoewel ze weten dat talloze legers van krijgers en tovenaars al hebben gefaald, zijn ze vastbesloten om hun queeste te vervullen en de magische hoorn te vinden die de Naamloze zal kunnen verslaan.

Maar voordat ze de catacomben kunnen bereiken, zullen ze al hun kennis en listen moeten gebruiken om de vijand te ontlopen en de vele obstakels te overwinnen die ze gaandeweg tegenkomen.

Alexey Pehov

Pehov studeerde medicijnen aan de Moscow State Medical University en liep stage bij het Central Science Institute van het Ministerie van Gezondheid in Rusland. Hij is gespecialiseerd in orthodontie. Hij is getrouwd met Elena Boechkova, een journaliste en schrijfster van sciencefiction. Samen hebben ze enkele boeken geschreven.

ISBN: 978 90 225 6041 9
Uitgeverij: Boekerij
Vorm: Paperback
Prijs: € 19,95
Pagina's: 384

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: