Skip to Content

Bloedband van Wendy Priscilla Isings

Op 20 januari jongstleden is er een nieuw boek uitgebracht van Nederlandstalige origine in het genre Fantasy/Horror. Namelijk Bloedband, geschreven door  Wendy Priscilla Isings. Dit 190 pagina's tellende boek is echter alleen verkrijgbaar in de vorm van printing on demand.

Dahlia is een jonge vrouw die opgroeit in het Parijs van eind negentiende eeuw. Ze leidt samen met haar vader een eenvoudig maar gelukkig bestaan. Tot ze op een dag Damien ontmoet die haar leven voorgoed verandert. Verblind door verliefdheid ziet ze niet de ware persoon achter de charmante man. Wanneer Dahlia uiteindelijk achter zijn ware identiteit komt, raakt ze verstrikt in een web van leugens en wordt ze heen en weer geslingerd door haar tegenstrijdige gevoelens. De dreigende dood stelt Dahlia zodanig op de proef dat ze kiest voor een bestaan waar ze haar geweten voor zal moeten opgeven...

Voor geïnteresseerden is het boek hier te bestellen.

Praat erover op ons forum!

afbeelding van Ysgrublaidd
Ysgrublaidd
Is het een lezer met lettervrees? Is het een gamer zonder tv? Is het een schuintamboer zonder ritme? Nee, het is een Yskonijn in een hawaii-pak.

Lees ook: